Tietoa meistä

Kengät, laukut, vaatteet ja asusteet Nurmijärvellä

Jalkine Differt aukaisi ensimmäistä kertaa ovensa maaliskuussa 2014, kun äidin ja tyttären haave kenkäkaupan avaamisesta vihdoin toteutui. Samassa liiketilassa Nurmijärven kirkonkylässä on ollut kenkäkauppa jo vuosikymmenien ajan. Haluamme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman kenkiä erilaisiin käyttötarkoituksiin, naisille ja miehille. Panostamme myös siihen, että voit löytää sellaisia kenkiä tai laukkuja, joita ei tule vastaan ihan joka paikassa.

Valikoimastamme löydät myös lompakot sekä Lasessorin laadukkaat asusteet, kuten ponchot, viitat ja huivit. Uutuutena keväällä 2019 otimme valikoimaan myös vaatteita naisille. Vaatepuoli onkin laajentunut tasaisesti, kiitos asiakkaidemme hienon vastaanoton. Etsimme jatkuvasti uusia merkkejä joita ottaa valikoimiin, haluamme tarjota jokaiseen sesonkiin vähän jotain uutta. Meille on helppo tulla, autamme aina mielellämme löytämään juuri sinulle sopivat kengät ja asukokonaisuuden.

Olet aina tervetullut katselemaan uutuuksia sekä vaihtamaan kuulumisia. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Valikoimassa laatumerkit

Panostamme hyvään ja laajaan valikoimaan, josta löytyy jokaiselle jotakin. Löydät meiltä muun muassa seuraavat tuotemerkit: Rieker, Remonte, Sievi, Tamaris, Caprice, Ten Points, Pomar, Musse & Cloud, Migant, Arcopedico, Soyaconcept, Capri Collection, Ajlajk… ja monta muuta!

Liikkeessä teitä palvelevat

Tiina Differt & Henna Differt

+ satunnainen vierailija kauppakoira Luna