Tietoa meistä

Kengät, laukut, vaatteet ja asusteet Nurmijärvellä kohta 10 vuotta

Jalkine Differt aukaisi ensimmäistä kertaa ovensa maaliskuussa 2014, kun äidin ja tyttären haave kenkäkaupan avaamisesta vihdoin toteutui. Samassa liiketilassa Nurmijärven kirkonkylässä on ollut kenkäkauppa jo vuosikymmenien ajan. Haluamme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman kenkiä erilaisiin käyttötarkoituksiin, naisille ja miehille. Panostamme myös siihen, että voit löytää sellaisia kenkiä tai laukkuja, joita ei tule vastaan ihan joka paikassa.

Valikoimastamme löydät myös naistenvaatteet useammalta laadukkaalta brändiltä. Pieneksi liikkeeksi meillä on todella laaja valikoima, ja löydätkin meiltä asun niin juhlaan, töihin kuin kotoiluunkin. Upeita mekkoja, pehmeitä neuleita, mukavia housuja, käytönnöllisiä puseroita arkeen, tyylikkäitä takkeja ja vaikka mitä muuta. Etsimme jatkuvasti uusia merkkejä joita ottaa valikoimiin, haluamme tarjota jokaiseen sesonkiin vähän jotain uutta. Meille on helppo tulla, autamme aina mielellämme löytämään juuri sinulle sopivat kengät ja asukokonaisuuden. Lisäksi valikoimastamme löydät asuun kuin asuun sopivat laukut, huivit, lompakot sekä aivan ihanat Agulu paperbeads korut.

Kohta juhlimme kymmentä vuotta, ja näihin vuosiin on mahtunut paljon. Olemme käyneet läpi haastaviakin aikoja maailmantilanteen kannalta, mutta usko tekemiseen on säilynyt. Haluamme jatkossakin palvella teitä suurella sydämellä, löytää ratkaisuja pulmiin, etsiä juuri se kauan kaivattu kenkäpari tai juhlamekko sekä ilahduttaa teitä niin kuin tekin meitä. Haluamme, että valikoimamme on jatkossakin erilainen ja tarjoaa inspiraatiota arkeen. Meille on muodostunut jo ihana yhteisö, jossa sosiaalisen median kanavamme näyttelevät myös suurta roolia. 

Olet aina tervetullut katselemaan uutuuksia sekä vaihtamaan kuulumisia. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Valikoimassa laatumerkit

Panostamme hyvään ja laajaan valikoimaan, josta löytyy jokaiselle jotakin. Löydät meiltä muun muassa seuraavat tuotemerkit: Rieker, Remonte, Sievi, Tamaris, Caprice, Ten Points, Pomar, Musse & Cloud, Migant, Arcopedico, Soyaconcept, Capri Collection, Ajlajk… ja monta muuta!

Liikkeessä teitä palvelevat

Tiina Differt & Henna Differt

+ satunnainen vierailija kauppakoira Luna