Tuotteet

Kengät, vaatteet & asusteet

Kengät

Meiltä löydät laajan valikoiman kenkiä naisille ja miehille moneen käyttötarkoitukseen. Panostamme valikoimassamme siihen, että jokaiselle löytyy jotakin ja vaativatkin jalat otetaan huomioon.

Kotimaisten merkkien Sievin lisäksi myymälästämme löytyvät tutut laatumerkit, kuten Pomar, Ecco, Rieker, Remonte, Viking, Arcopedico, Tamaris, Caprice ja Adidas, sekä monet muut.

Etunamme on, että saamme itse valikoida tuotteet ja kuuntelemme asiakkaidemme mielipiteitä. Mikäli jotain tiettyä mallia tai kokoa ei löydy, selvitämme mielellämme, onko sitä mahdollista saada erikseen tilattua. Palvelevana kenkäkauppana autamme kaikessa aina sopivien kenkien valinnasta kenkien oikeanlaiseen hoitamiseen.

 
 
 

Laukut

Kenkien ohella panostamme laajaan laukkuvalikoimaan, josta löytyy paljon erilaisia malleja, materiaaleja sekä kuoseja.

Merkeistä löytyvät esimerkiksi Rieker, Remonte, Migant, Nokian Nahkatuote/Nabo, Tamaris sekä David Jones. Valitse laukku kenkien kanssa yhtenäiseksi tai piristä asua värillä!

Vaatteet

Uutuutena löydät valikoimastamme myös vaatteita, esimerkiksi kauniita puseroita ja paitoja sekä perinteisiä t-paitoja ja toppeja. Merkkeinä mm. Capri Collection ja Soyaconcept. Vaatteita meiltä on paljon toivottu ja kysytty, ja nyt meillä oli mahdollisuus vastata kysyntään. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! 

Valikoimastamme löydät myös jatkossa Lasessorin laadukkaat huivit ja ponchot. Kevääseen löytyy paljon ihania ja raikkaita värejä, joilla piristät asua ja koko päivää! 

 

Kengänhoitotuotteet ja muut asusteet

Myymälästämme löydät myös laajan valikoiman kenkienhoitotuotteita. Pohjalliset lisäävät käyttömukavuutta ja säästävät kenkää. Oikeanlaiset hoitotuotteet ja suoja-aineet eri materiaaleille pidentävät kenkien ikää huomattavasti ja tekevät kuluneistakin kengistä siistimmät. Nauhat menevät myös välillä rikki ja kengät voivat tarvita ajoittain raikastusta. Apu nousevaan kantapäähän tai väljältä tuntuvaan kenkään löytyy usein pienistä asioista, ja autamme mielellämme löytämään ratkaisun.

Piristä asua huivilla! Valikoimassamme ovat myös L’asessorin laadukkaat huivit sekä viitat ja ponchot! Paljon eri materiaaleja sekä kuoseja, kesään ja talveen. Lisäksi valikoimastamme löytyvät lompakot, sateenvarjot, matkalaukut ja liukuesteet.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, jonne päivitämme ensimmäisenä uutuudet ja tarjoukset

Jalkine Differt Ky

Keskustie 4
01900 Nurmijärvi

Y-tunnus

2593480-3

Aukioloajat

Ma - Pe: 10-18
La: 10-14
Su: Suljettu

 

Puhelinnumero

+358 40 821 1008

Sähköposti

jd@jalkinediffert.fi

Sosiaalinen media