Tuotteet

Kengät, vaatteet & asusteet

Kengät

Meiltä löydät laajan valikoiman kenkiä naisille ja miehille moneen käyttötarkoitukseen. Panostamme valikoimassamme siihen, että jokaiselle löytyy jotakin ja vaativatkin jalat otetaan huomioon. Kotimaisten merkkien Sievin lisäksi myymälästämme löytyvät tutut laatumerkit, kuten Ten Points, Musse & Cloud, Rieker, Remonte, Viking, Arcopedico, Tamaris, Caprice sekä monet muut.

Etunamme on, että saamme itse valikoida tuotteet ja kuuntelemme asiakkaidemme mielipiteitä. Mikäli jotain tiettyä mallia tai kokoa ei löydy, selvitämme mielellämme, onko sitä mahdollista saada erikseen tilattua. Panostamme myös uusiutuvaan valikoimaan ja siihen, että löydät meiltä paljon värejä oli sitten talvi tai kesä. Palvelevana kenkäkauppana autamme kaikessa aina sopivien kenkien valinnasta kenkien oikeanlaiseen hoitamiseen.

Vaatteet

Löydät jatkuvasti kasvavasta valikoimastamme myös runsaasti vaatteita, esimerkiksi kauniita puseroita ja neuleita sekä perinteisiä t-paitoja ja toppeja. Merkkeinä mm. Capri Collection, MAPP, Marc Lauge, Marta du Chateau ja Soyaconcept sekä plus-kokoihin erikoistuneet Zoey ja DNY. Vaatteita meiltä on paljon toivottu ja kysytty, ja nyt meillä on mahdollisuus vastata kysyntään. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Vaatepuolen valikoimaan tulee usein uutuuksia pienissä erissä, eli kannattaa olla oman koon kanssa nopea!

Valikoimastamme löydät myös jatkossa Lasessorin laadukkaat huivit. Paljon ihania ja raikkaita värejä, joilla piristät asua ja koko päivää!

Laukut

Kenkien ja vaatteiden ohella panostamme laajaan laukkuvalikoimaan, josta löytyy paljon erilaisia malleja, värejä sekä kuoseja.

Merkeistä löytyvät esimerkiksi Rieker, Remonte, Migant, Rosenvinge sekä Emily & Noah. Valitse laukku kenkien kanssa yhtenäiseksi tai piristä asua värillä!

 

 

 

 

 

Kengänhoitotuotteet ja muut asusteet

Myymälästämme löydät myös laajan valikoiman kenkienhoitotuotteita. Pohjalliset lisäävät käyttömukavuutta ja säästävät kenkää. Oikeanlaiset hoitotuotteet ja suoja-aineet eri materiaaleille pidentävät kenkien ikää huomattavasti ja tekevät kuluneistakin kengistä siistimmät. Nauhat menevät myös välillä rikki ja kengät voivat tarvita ajoittain raikastusta. Apu nousevaan kantapäähän tai väljältä tuntuvaan kenkään löytyy usein pienistä asioista, ja autamme mielellämme löytämään ratkaisun.

Piristä asua huivilla! Valikoimassamme ovat myös L’asessorin laadukkaat huivit sekä viitat ja ponchot! Paljon eri materiaaleja sekä kuoseja, kesään ja talveen. Lisäksi valikoimastamme löytyvät lompakot, sateenvarjot, matkalaukut ja liukuesteet.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, jonne päivitämme ensimmäisenä uutuudet ja tarjoukset